SMACK-serien omgång 6 Arlanda Reverse GP 2022-05-10

Det blev en bra tävlingskväll på Arlanda Testtrack då Arlanda Reverse GP kördes den 10/5 i SMACK-serien/Upplands Cup Lvg.
Stundtals kom det lite regn och vägen var blöt men det hindrade inte de 86 deltagarna som körde kvällens tävlingar uppdelade i tre startgrupper.

Först ut var Ungdom, Damer och Herrar C. Där körde Vilhelm Andersen, MTB Täby och Oscar Bjälkengren, Södertälje fint i Ungdomsklassen, Marlin Brown, Cellexir CC segrade i Damer och Anton Eriksson, Sandvikens CK i Herrar C.

Därefter var det Herrar A som körde hårt men där inga utbrytningar lyckades, det blev till sist en klungspurt som togs hem av Mattias Lejon, CK Valhall.

Till sist körde Herrar B och där blev det större spridning under loppet. En ledartrio bildades och höll ihop fram till målspurten som togs hem av Björn Gustafsson, Barodeur Fietsclub.

Efter målgång för varje klass var det fika och prisutdelning till de främsta i samlingslokalen på banan.

Placering 2 och 3 och alla andra platser i respektive klass hittar ni i resultatlistan på Sportstiming, se https://www.sportstiming.se/event/10727/results?round=54557

Stort tack till alla deltagare och till SMACKs funktionärer som såg till att vi fick tävla på Arlanda Testtrack denna vårkväll.

Nästa vecka kör vi Björklinge tempo 15-20 km på onsdag den 18/5. Då är det IF Mantra Sport som arrangerar och alla är välkomna att köra som vanligt.

Omgång 6 Arlanda Reverse GP. Mulet och lite regnigt stundtals, sydlig vind, +12 grader, 86 deltagare totalt i tre olika startgrupper.
Anmälan Mats Eriksson, Kenneth Östlund, Bertil Widmark, Håkan Samuelsson
Start och Mål Håkan Johnsson, Oskar Ekman
Tidtagning Björn Poppe
Funktionärer Janne Littke, Bertil Widmark, Håkan Samuelsson, Mats Eriksson, Kenneth Östlund
Kaffekokare Håkan Johnsson