SMACK-serien omgång 8 Kårsta lagtempo 30 km 2022-05-25

Det första lagtempot i SMACK-serien/Upplands Cup Lvg arrangerades av CK Valhall by Jarla den 2022-05-25 på en fin slingrande 30 km bana Kårsta – Rimbo via Malmby och Lisinge.
Vi hade sommarkänsla med solsken, ganska varmt och svaga vindar så förhållandena var fina när vi körde, synd om er som inte kunde vara med vid denna roliga omgång.

När vi packade ihop och fikade efteråt mörknade himlen, det började blixtra och vi fick ett sommarregn som avslutning. Tur att vi var vid Kårevallen i Kårsta och kunde sitta inomhus med fika, varm korv och så fick vi vara med och hurra för en av Echeclon-cyklisterna som fyllde år och blev firad av klubbkompisarna.

Sju lag och tre ensamma deltagare, sammanlagt 28 cyklister, ställde upp. Starten blev lite försenad på grund av att flera deltagare fastnade i långa köer ut mot Roslagen, men det ordnade sig.

Snabbaste lag var CK Valhall by Jarla Lag 1 före IF Mantra Sport Team 1 och Stockholm CK lag 1 men alla lag körde bra och på fina tider.
Glädjande att vi hade många Dam-cyklister och två lag med, vi hoppas alla fortsätter att delta i serien.

Stort Tack till CK Valhall by Jarla med Mattias Lejon i spetsen för det fina arrangemanget!

Nästa vecka kör vi Vallbytempot 18 km arrangerat av Enköpings CK. Då är alla välkomna igen, anmälan öppnar söndag kväll.

Omgång 8 Kårsta lagtempo 30 km. Soligt, svaga vindar, +17 grader, 28 deltagare.
Anmälan CK Valhall by Jarla
Start och Mål CK Valhall by Jarla
Flaggvakter och Vändpunkt CK Valhall by Jarla
Kaffekokare GoIF Kåre, kolla gärna Facebook-sidan

Resultat SMACK-serien Kårsta lagtempo 30 km 2022-05-25