SMACK-serien omgång 7 Björklinge tempo 20 km 2022-05-18

IF Mantra Sport bjöd på härlig medvind ut till vändpunkten och riktigt jobbig motvind hem igen när 23 deltagare körde Björklinge tempo 15-20 km den 2022-05-18.
Vädret var varmt men blåsigt och det blev lite manfall på grund av stopp på E4:an, men vi som var där fick en ordentlig genomkörare, och motvinden verkar inte bita alls på de snabba temporävarna.

Snabbast på banan var idag liksom många gånger tidigare Jimmy Carlsson, Bålsta CK. Därefter var det en strid på tiondelar där Otto Björnberger, Rocket Racing blev tvåa, endast 3 tiondelar före trean Stefan Hilke, IF Mantra Sport.

Snabbast bland damerna var även här liksom många gånger tidigare Matilda Johansson, CK Norrtälje före Therese Ljungström, Rocket Racing och med Marianne Smedmark, CK Norrtälje på tredje plats.

Eftersnack hölls och preliminära tider redovisades vid Sandviksbadet, och fika lovade Fredrik Svahn att bjuda dubbelt på nästa gång.

Tack IF Mantra Sport för arrangemanget, nästa gång hoppas vi att fler deltagare kommer, det är fina vägar även norr om Uppsala.

Nästa vecka den 25/5 arrangerar CK Valhall by Jarla lagtempo 32 km Kårsta – Rimbo ToR med vanliga linjecyklar. 4-mannalag med tidtagning på tredje person i mål så prata med kompisarna och sätt ihop ett lag. Fri lagsammansättning.

Om ni inte får ihop 4 pers går det bra med 3 st med tidtagning på näst sista person i mål. Och om ni inte får ihop 3 så går det bra med 2 i laget. Och om ni inte har några kompisar går det bra att köra själv. 🙂 Vi är flexibla men det är lagtempo 4-mannalag som vi siktar på. Välkomna!

Omgång 7 Björklinge tempo 20 km. +17 grader, halvklart, kraftig västlig vind, 23 deltagare.
Start och Mål IF Mantra Sport
Vändpunkt IF Mantra Sport
Flaggvakter IF Mantra Sport

Resultat SMACK-serien Björklinge tempo 20 km 2022-05-18