SMACK har ungdomar som tränar och tävlar både på landsväg och MTB och alla ungdomar är välkomna till våra träningar. Från april till och med augusti tränar vi på Arlandastad Testtrack tisdagskvällar mellan kl 19:00 och 21:00, då har vi ungdomstränare på plats. Vi kör landsvägsträning på den helt bilfria banan och det går även att träna MTB i terrängen runt banan för den som hellre vill köra MTB.

Vi fortsätter även under 2022 med fri gemensam ungdomsträning på Arlandastad Testtrack för alla ungdomar i klubbar inom Upplands Cykelförbund och Stockholms Cykelförbund.

Läs mer och se datumen för 2022 i Inbjudan till gemensam ungdomsträning cykel på Arlandastad Testtrack 2022 och i Kalender Gemensam ungdomsträning ATT 2022

Den sista gemensamma ungdomsträning på Arlanda Testtrack hålls söndag 11 september kl 9:00 - ca kl 12:00 och alla ungdomar i alla åldrar välkomna att delta.
Ingen föranmälan behövs men var på plats i god tid så vi kan komma igång kl 19:00.

Alla barn och ungdomar mellan 6 och 21 år välkomna. Kom ihåg att ta med cykel, hjälm, matsäck, vattenflaska och kläder som passar vädret.
Vi anpassar oss till situationen med Corona-pandemin, är uppdelade i grupper, håller avstånd, äter matsäcken utomhus eller i omgångar, tvättar oss noga och följer alla riktlinjer.
Och naturligtvis måste du vara fullt frisk, annars måste du hålla dig hemma åtminstone ett par veckor, det kommer fler träningar under året!

Vi behöver fler ledare till de gemensamma ungdomsträningarna. Varje klubb bör ställa upp med ledare och vi planerar att genomföra en ungdomsledarutbildning vid någon av de första träningarna i vår. Kontakta gärna oss på info@smack.se om ni är intresserade av att medverka, ni behövs!


Här finns Krzysztof Marianiuks bilder från träningar under tidigare år på Arlanda Testtrack.

I december 2014 blev SMACK vald till månadens ungdomsförening, läs mer om det här.

  • Vi har nybörjar-/ungdomsklasser på våra arrangemang

Aktiviteter för nybörjare och ungdomar som alltid förekommer i vår verksamhet är nybörjar- och ungdomsklasser i våra egna arrangemang så som SMACK-tempot, Arlanda Test Track och MTB-rundan. SMACK-rundan vårat motionslopp för landsvägscyklister går längs med trafikerade vägar och passar därmed för dem som har trafikvana.

Förutom detta har vi våra träningsserier SMACK-serien som lämpar sig från ungdom och uppåt, MTB-serien har nybörjarklasser och ungdomsklasser (samt även klasser för äldre).